Kleinschalige woonvorm met Zorg

Kleinschalige Woonvorm met Zorg


Ons zorghotel biedt de mogelijkheid voor lang verblijf. Deze kleinschalige woonvorm is geschikt voor mensen met uiteenlopende aandoeningen als MS, Niet-Aangeboren- Hersenletsel, diabetes, ALS, Parkinson maar ook met Autisme en depressie.

Het wonen in een kleinschalige woonvorm kent vele voordelen, zo vermindert het eenzaamheid doordat er gekozen kan worden om gezamenlijk te eten, om mee te doen aan de activiteiten én het gevoel van veiligheid wordt vergroot door de aanwezigheid van het zorgteam.Tijdelijk verblijf met zorg in Zorghotel Terschelling

Het zorghotel biedt de mogelijkheid voor tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld na een heupoperatie of na een periode van ziekte waarbij herstellen noodzakelijk is. Logeren behoort ook tot de mogelijkheden, dat kan heel fijn zijn als de mantelzorger er even niet is.

Kosten

Het zorghotel is een particuliere zorgvoorziening, dat betekent dat de bewoner zelf ook een deel van de kosten betaald. De dagelijkse zorgverlening wordt vergoed door de Zorgverzekeraar, vanuit de Wet Langdurige Zorg of door de WMO. Het verblijf is voor rekening van de bewoner in de vorm van een maandelijkse huur.