Mantelzorger verrast met vakantie op Terschelling

Mantelzorger verrast met vakantie op Terschelling

Het was al midden in de zomer toen de mantelzorger van Klaas belde. Ze wilde Klaas en zijn vriendin Petra verrassen met een vakantie op Terschelling. Alleen vanwege de lichamelijke beperkingen van Klaas (52) en Petra (56) wist ze niet goed waar te beginnen. En daarbij wilde ze er wat haast achter zetten, want Petra was erg ziek maar voelde haar gelukkig nog goed.

Oké, dat gaan we regelen zei ik.

✅ Beschikbaarheid checken..
✅ Intake met zus doorgenomen..
✅ Welke hulpmiddelen?
✅ Wat is de zorgvraag?
✅ Wat zijn de wensen?

En zie daar, 2 week later waren Klaas en Petra bij ons in de studio. We zijn met ze naar het strand geweest, over het fantastische rolstoelpad met uitzicht tot aan Harlingen, we hebben ze naar de terrasjes gereden.. en wat was het mooi weer!

Gister belde Klaas.. Het ging heel snel, maar gelukkig is alles rustig gegaan. Dag lieve Petra, het was fijn je te leren kennen en je te hebben zien genieten.